Over Guillaume Janssen

Historie

Guillaume Janssen B.V., wereldwijd dé producent van bijzondere doekafschermingen en doekoverkappingen. Sinds 1967 een begrip op de zonweringsmarkt.

In 1967 heeft Guillaume Janssen de handelsonderneming Guillaume Janssen opgericht en sinds 1971 is zijn zoon André Janssen algemeen directeur. André Janssen is een echte pionier en zorgt samen met zijn trouwe team voor diverse innovatieve oplossingen. Een nauwe samenwerking en sterke communicatie met de klant, dát is wat Guillaume Janssen B.V. essentieel vindt. Uw gebouw, onze oplossing!

In bestaande en nog te ontwerpen gebouwen denken wij graag met u mee. Wij creëren innovatieve producten voor een gezond en comfortabel klimaat van gebouwen.  Guillaume Janssen is hiermee wereldwijd dé producent van bijzondere doekafschermingen en doekoverkappingen. Naast windvaste SHY-ZIP screens en Transparoll rolluiken, is Guillaume Janssen ook de enige producent van driehoekige MSW systemen.

Tevredenheid staat bij Guillaume Janssen B.V. centraal. Per jaar worden er verschillende grote projecten naar wens uitgevoerd. Wij kunnen met trots zeggen verscheidene nationale- en internationale projecten met succes te hebben gerealiseerd, neem bijvoorbeeld Parkhouse Oxford Street London, het  Goodzone winkelcentrum van Moskou, Boris Jeltsin Museum in Jekaterinaburg, of een complex woningen in Shanghai.

Onze partners