ZIP SCREENS

Guillaume Janssen B.V. is hét bedrijf voor ZIP screens. Wij beschikken dan ook als enige over de originele ZIP rits, centrisch getand voor een perfecte oprolling en herkenbaar aan de gele en rode kleur.

Wij zijn de Europese grondlegger van het ZIP systeem en wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met de verwerking van het originele ZIP systeem. Met deze ervaring kunnen wij, als enige in de wereld, systemen produceren, die wezenlijk groter zijn dan ”slechts” 18 m2!

Tevens beschikken wij over een breed scala aan verschillende onderdelen én systemen, waardoor wij eindeloos kasten, geleiders en eindlijsten kunnen combineren.

  • Binnen – en buitentoepassing
  • Tot grote afmetingen leverbaar
  • Screens houden warmte buiten of juist binnen, al naar gelang het seizoen
  • Een gesloten luchtlaag tussen raam en screen vormt een extra isolatielaag
  • Windvast
  • Zon- en lichtregulatie
Uitvoeringen
SHY ZIP Groot                        Screen voor brede glasoppervlaktes
GJ ZIP                                        Eenvoudig maar kwalitatief hoogwaardige ZIP screen
Elegance ZIP                           Aantrekkelijk design, de schroeven zijn ná montage onzichtbaar
Conston ZIP horizontal        ZIP screen met unieke Conston veersystemen
Luxscreen                                ZIP screen met een transparent PVC venster
Custom Made ZIP                  Unieke ZIP screen die volledig naar uw wens  is te creëren

ZIP screens energiebesparend en geluidwerend
Screens houden warmte buiten of juist binnen, al naar gelang het seizoen. Een gesloten luchtlaag tussen raam en screen vormt een extra isolatielaag. Deze constructie zorgt direct voor energiebesparing. De lucht-isolatielaag is tevens geluidwerend.

Windvaste constructie kenmerkend voor ZIP screens
ZIP screens zijn elektrische screens die geconstrueerd zijn met een strakke rits-in zijgeleiding. Naast een elegante en gedegen constructie is het is uitgesloten dat de wind vat krijgt op ZIP zonwering. Het originele ZIP systeem met de rits-in-zijgeleiding houdt het screen altijd strak tegen de gevel of dakvlak.

Lichtregulatie met ZIP screens buitenzonwering
De zijkant van het screen valt in de zijgeleiding. Dit voorkomt ongewenste of hinderlijke lichtinval naast het screen. Uitvoerbaar met diffuus licht doorlatend doek tot functioneel verduisterend doek.

Overzicht ZIP SCREENS

Guillaume Janssen, grote screens, ZIP Screens

SHY ZIP GROOT

De SHY ZIP Groot is dé screen voor brede glasoppervlaktes. Deze screens zijn ideaal om  bij grote glasoppervlaktes direct zonlicht te reguleren en warmte tegen te houden. 

Guillaume Janssen kan de systemen leveren tot een breedte van 8 meter  en een hoogte van 15 meter.

Guillaume Janssen ZIP screen

GJ ZIP

Al ruim 15 jaar ons meest bekende product. De GJ ZIP staat bekend om zijn eenvoud, maar biedt de kwaliteit van een hoogwaardig product. De ZIP systemen zijn uitermate geschikt voor hoge, veel windvangende gebouwen, waar reguliere zonwering onvoldoende windvast is en niet geplaatst kan worden.

Guillaume Janssen, Elegance ZIP screen

ELEGANCE ZIP

Bij het Elegance ZIP systeem zijn de schroeven ná de montage niet zichtbaar. Het design is hierdoor visueel aantrekkelijk om op elke gewenste locatie te plaatsen. Tevens is de montage vereenvoudigd door het gebruik van een uitneembare consolepoot, waardoor de cassette ook van voren gemonteerd kan worden.

Guillaume Janssen  Conston ZIP Screens

CONSTON ZIP HORIZONTAAL

Door toepassing van verschillende unieke Conston veersystemen kunnen onze ZIP screens horizontaal of onder een hoek van daklichten of lichtstraten gemonteerd worden.

Deze Conston veerunits worden gemonteerd aan de tegenoverliggende zijde van de kast en houden het doek ten allen tijde op een constante spanning.

Guillaume Janssen Luxscreen

LUXSCREEN

De Luxscreen, een ZIP screen met transparant pvc venster voor optimaal doorzicht naar buiten.

Ideale en unieke oplossing voor terrassen, serres en veranda's, waarbij het transparante venster de mogelijkheid biedt om vrij naar buiten te kunnen kijken.
Op deze manier blijven alle invloeden van de wisselende weersomstandigheden buiten.

Guillaume Janssen, Custom made ZIP screen

Custom made ZIP

Met meer dan 15 jaar ervaring en een grote verscheidenheid aan extrusieprofielen zoals kasten, geleiders en onderlijsten kunnen wij ieder mogelijke uitvoering van een ZIP screen volledig naar uw wens produceren.