Highlights

Guillaume Janssen krijgt nieuwe eigenaar!

Oud directeur André Janssen gaat nu, nadat hij zijn pensioen heeft aangekondigd (en na zijn 50-jarig jubileum) het stokje over geven aan Jos Stoit, als nieuwe eigenaar directeur. Formeel gaan alle aandelen van de diverse BV's van Janssen, met terugwerkende kracht van 1 Januari 2021, dan over naar die van Stoit. 
 
Samen met de huidige personeelsbezetting gaat Jos Stoit door met de reeds ingezette wereldwijde expansie, kwaliteitsimpulsen en hoge servicestandaard van bijzondere zonweringssystemen en confectie van zonweringsdoek. Recent werden de doek- en productieafdelingen al uitgebouwd en vergroot. Ook worden de eigen gebouwen binnenkort voorzien van duurzame isolatie en zonnepanelen. 
 
Jos Stoit heeft ruime ervaring binnen de nationale en internationale zonweringsmarkt. Hij was als directeur eerder actief voor onder andere Schellekens & Schellekens, Hunter Douglas en Wonnink Zonwering. Verder heeft hij een bewezen track record als strategisch consultant en fusiedirecteur. Hij ziet marktkansen en een hoge groeipotentie bij Guillaume Janssen en gaat vol energie en gedreven aan de slag vanaf begin Juli.
 
Guillaume Janssen is dé projectleverancier van bijzondere zonweringen en dé specialist in het confectioneren van textiel voor ondernemingen die zonweringssystemen produceren of vervangen.
 
Voor een persoonlijk gesprek of meer informatie, kunt u Jos Stoit bellen op +316 1012 6448, of mailen via jstoit@gjbv.nl . Of neemt u contact op met Andre Janssen, mail janssen@ajbv.eu of +316 5323 3709.
 
Zwolle Juli 2021
 

Eerdere highlights

Termometer

Verhitte vraag naar onze zonweringsproducten >

Focus op bijzondere oplossingen

ZVM Focus op bijzondere oplossingen >

Een bijzonder bedrijf is klaar voor de toekomst

Z&ROnline: Een bijzonder bedrijf is klaar voor de toekomst >

Parallellogram

Terugblik op de R+T in Stuttgart! >

Guillaume Janssen: ‘R+T 2018  Vier met ons de volgende 50 jaar met innovatieve zonweringsproducten! ’

Guillaume Janssen: ‘R+T 2018 Vier met ons de volgende 50 jaar met innovatieve zonweringsproducten! ’ >

50 jaar innovatieve zonweringsproducten! >

Transparoll, @Thebeach

Transparoll@Thebeach >

SZ-MSW 1000 Sideways Curved ZIP >

Architect@Work >